Om Livingbykolster.dk

Velkommen i livingbykolster.dk’s univers af kvalitet til hjemmet. Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores webshop og håber, du finder det du søger. Her hos livingbykolster.dk kan du finde moderne møbler og brugskunst til hjemmet, samt senge og madrasser i mange forskellige kvaliteter.

Vores møbler er nøje udvalgt, så vi kun kan tilbyde dig det bedste og vi kan stå inde for pris og kvalitet. Møbler til huset, sommerhuset eller lejligheden, med de bedste sofaer, lænestole, borde og spisebordsstole, samt flot og moderne brugskunst som vaser, krukker, hylder, plaider, fade og andre, meget dekorative ting. Find det bedste til din stue, spisestue, soveværelse, entre og ungdomsværelset fra vores nøje udvalgte sortiment.

Hos livingbykolster.dk går vi meget op i kvalitet, natur, naturmaterialer, økologi og parabener. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment, som også indeholder lækkerier til krop og sjæl fra eksempelvis Sæbeværkstedet, som også går op i miljø og hvad der er godt for os og vores krop, i deres produkter som sæbe, læbepomader, creme og meget andet.

Brug for en ny seng eller madras? Her finder du vores mest solgte senge, som både er boxsenge samt elevationssenge. Vi har også madrasser og topmadrasser, i høj kvalitet og laver alt efter mål. Vi håber du på produkterne får den viden du har brug for, ellers hører vi gerne fra dig.

Vores sortiment i vores brugskunst, er sæsonpræget og du finder f.eks. lækre varme lammeskind eller lanterner, til det kolde efterår/vinter og flotte krukker, stole og lygter til forår og sommer i haven, altanen og terrassen. Find også vores smarte og praktiske pallemadrasser, igen i høj kvalitet, til både inde eller ude.

Vi har også skønne ungdomsmøbler, babymadrasser, til de kendte juno- og kilisenge eller madrasser og topmadrasser til børn unge og voksne, i den skum der passer til dine behov.

Ligeledes har vi lagner til franske senge i campingvognen, måtter, pøllepuder, topmadrasser og meget andet til campister og masser af skum, pladevat og andet til gør det selv folket.

Samler du inspiration eller søger du noget bestemt, kan du nemt bevæge dig rundt i vores webshop, via menuen og forhåbentlig finde det du søger, ellers kontakt os gerne, måske det ikke lige er noget vi har tænkt på og alligevel kan hjælpe dig.

Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Ejby, hvor du kan se et mindre udpluk af vores sortiment og få uddybende viden om din nye seng, stol eller madras – Find os på Fabriksvej 2A, 5592 Ejby.