Om Livingbykolster.dk

Velkommen i Livingbykolsters univers af kvalitet til hjemmet. Vi er glade for, du har valgt at besøge vores webshop og håber, at du finder det du søger. Hos Livingbykolster finder du ikke kun moderne møbler og brugskunst til hjemmet, du finder også senge, madrasser og topmadrasser i forskellige kvaliteter og med mulighed for at få det lavet på specialmål.

Vi har egen produktion, systue og polsterværksted i Ejby på Fyn


Vi har masser af skumgummi og produkter til dit næste gør-det-selv projekt, såsom pladevat, lynlåse, lim og pøllepuder. Men hvis du ønsker vores hjælp, så har vi her hos Livingbykolster både egen produktion, systue og polsterværksted, som du finder på vores adresse Fabriksvej 2A, 5592 Ejby, Fyn. Det er bl.a. i vores produktion, at vi skærer skumgummi på mål eller efter dine skabeloner, når du skal have lavet madras til din campingvogn, hynder til din båd eller til din bolig.

På vores systue sørger vi for at lave betræk og polstring, der passer til det skum vi har skåret til dig. Vi har et stort udvalg af møbelstof og metervarer, så du kan finde noget der passer til dine behov og ønsker.

Hos Livingbykolster ser vi os selv som sengeeksperter. Vi bruger vores viden om skumgummi og skumkvaliteter, til at guide dig, når du fx har brug for en ny seng, madras eller topmadras. Vi har et udvalg af både boxsenge, kontinentalsenge samt elevationssenge. Vi har selvfølgelig også masser af madrasser og topmadrasser, i høj kvalitet og med mulighed for at lave det efter mål. Husk vi er altid klar til at vejlede og guide dig, så hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på info@livingbykolster.dk.

Udover specialløsninger, gemmer vores webshop også på et stort udvalg af lækre møbler og boligtilbehør, så du kan finde masser af inspiration til indretning af huset, sommerhuset eller lejligheden.

Køb brugskunst og boligtilbehør online hos Livingbykolster


Vores sortiment af brugskunst er sæsonpræget og du finder fx lækre tæpper og plaider til det kolde efterår/vinter og flotte krukker og pallemadrasser til sommer i haven, på altanen og terrassen. Der er altid masser af nyheder og spændende tilbud at finde på webshoppen, som vi løbende holder opdateret med nye ting til sæsonen.

Samler du inspiration eller søger du noget bestemt, kan du nemt bevæge dig rundt i vores webshop via menuen og forhåbentlig finde det du søger, ellers kontakt os gerne. Måske det ikke lige er noget vi har tænkt på, men vi kan alligevel ofte hjælpe dig.

Tak fordi du kiggede forbi vores webshop. Hvis du skal besøge os, så finder du os på Fabriksvej 2A, 5592 Ejby.

De bedste hilsner
Sina og Ann