Hjælp til rabatkode

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du en mail med din 10% rabatkode, som du kan anvende ved check-ud.

Modtager du ikke en mail, så tjek gerne om den er røget i din spam. Vi sender nyhedsbrevet fra vores mail info@livingbykolster.dk

Husk at rabatkoden kun virker, hvis du bruger den samme mail til at placere ordren og til tilmelding af nyhedsbrevet.

Når du har lagt din vare i kurv og trykket "gå til sikker betaling", vil du på telefon eller tablet finde feltet til rabatkoden, hvis du scroller ned til bunden, under "ordreoversigt". Se gerne billede. På computer vil feltet til rabatkoden være i højre side af skærmen. Her indsætter du rabatkoden, som du har fået tilsendt på mail og trykker "brug". Så bliver rabatten automatisk fratrukket din ordre.

Du har altid mulighed for at afmelde dig vores nyhedsbrev igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage gode tilbud og rabatkoder fra os på mail. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet inden du benytter velkomst rabatkoden på 10% rabat, vil koden ikke virke. Rabatkoden virker kun så længe du står registreret som abonnent på vores nyhedsbrev. 

Vi hjælper dig gerne, hvis det driller

Har du brug for hjælp til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så kan du skrive til os på info@livingbykolster.dk eller ringe på telefon 64 40 33 33, så hjælper vi dig gerne. 
Vi svarer inden for vores åbningstider som er mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.