Nedsat pris! Fodbadesalt - Sæbeværkstedet

Fodbadesalt - Sæbeværkstedet

SV1103

Fodbadesalt med skøn duft af pebermynte, fra Sæbeværkstedet. Denne lækre badesalt til fødderne gør huden blød og lækker, samtidig med at den virker opkvikkende og stimulerende. Fodbadesalt er med økologisk pebermynte, rosmarin og citrongræs. Forkæl dig selv med et kølende og rensende fodbad med håndhøstet badesalt fra Guerande i Bretagne. Brug ca. 2 spsk. til et lækkert fodbad.

Flere detaljer

1 Enhed

Advarsel: Sidste enheder på lager!

40,20 DKK

inkl. moms

67,00 DKK inkl. moms

-40%

Fodbadesalt - Pebermynte

Beliggende ved foden af Guerandes Citadel, har saltengene gennem århundrede vidnet om den perfekte symbiose mellem naturen og mennesket. Frugt af havet, solen og vinden, bliver saltet fra Guerande håndhøstet af "Paludiers" efter en årtusindgammel tradition. Denne havsalt er fra naturens hånd gråt og garanteret ubehandlet, uraffineret samt uden tilsætningsstoffer. Den er rig på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffer. Sæbeværkstedet har taget dette kvalitetsprodukt og kombineret der med skønne urter, teer, blomsterblade og omhyggeligt sammensatte æteriske olier, hvilket har ført til en lækker serie af luksusbadesalte. Disse skønne badesalte er gode for krop og sjæl i badekarret eller et lækkert fodbad.

Indhold: Havsalt, økologisk pebermynte, æterisk olie af pebermynte, rosmarin, citrongræs, linaiool*, citral* (* naturligt forekommende i æteriske olier)

Badesaltet er økologisk - certificeret efter specifikationer fra "Nature et Progres"

Nettovægt: 200 g

Acceptér

Vi bruger cookies for at forbedre dine handle oplevelser