ergo-hovedpude
pude-sort
saks
seng
seng-2
seng-3

 

 

 

 

  

Koldskumsmadras: Ønsker du blot at udskifte en bundmadras, anbefaler vi en Livingbykolster koldskumsmadras. En koldskumsmadras, som er tilpasset til netop din seng, er noget særligt. Koldskumsmadrassen er med lækkert quiltet ventilerende aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60gr, og fås i farverne hvid og sort. Vi skærer madrasser efter mål, så du kan være sikker på pasformen.

Topmadrasser: Suppler din nye koldskumsmadras med en Livingbykolster topmadras!
Eller frisk din gamle bundmadras op med en. Topmadrassen er i viskoelastisk skum, den er temperaturfølsom og former sig ved hjælp af kroppens varme, det vil sige, at trykket bliver jævnt fordelt, og derved aflaster og støtter den kroppens svage punkter. Det giver en bedre og roligere søvn. Topmadrassen er lavet med et lækkert kviltet ventilerende aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60gr og fås i farverne hvid og sort.
Vi skærer topmadrassen ud i den facon, der passer netop til din seng.

Hovedpuder: Fuldend din seng med en ergonomisk hovedpude.
Med en koldskumsmadras som bund og en topmadras af viskoelastisk skum mangler du kun en ergonomisk hovedpude for optimal sovekomfort.
Den ergonomiske hovedpude giver god støtte og aflastning af nakke og skulder. Den kan også bruges som støttepude.
Vi tilbyder også en luksushovedpude med fyld af viskoelastisk skum, som støtter hoved og nakke, lavet i et ventilerende kviltet betræk, der fås i sort og hvidt.
Hovedpuden kan vaskes ved 60 gr.

Se også vores udvalg i madras til campingvogn - klik her.