_keb0211
_keb0244
_keb0353
dansk-haandvaerk
dansk-haandvaerk-2
ergo-hovedpude
laederhynde_brun_baad
moebelstofhynde_ternet_baad
sort-hovedpude
top_madres

Madras til campingvogn: Skal du have en ny madras til campingvogn? Vi er specialister i at lave madrasser efter mål.

Kombi- madrasser til campingvogn: Er madrassen i din campingvogn blevet slidt eller skæv?
Med en 15cm kombimadras fra Livingbykolster, får du en komplet madras til campingvogn med top- og bundmadras i ét. Det øverste lag er lavet af 5 cm viskoelastisk skum, der former sig efter kroppen, og derfor aflaster og støtter dens svage punkter. Toppen er lamineret sammen med en 10 cm koldskumsbund. Vores kombi madras til campingvogn er med et lækkert kviltet ventilerende aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60gr og fås i farverne hvid og sort.
Vi skærer madrassen til campingvognen ud i den facon, der passer netop til din campingvogn, oplys blot vognmærke, model samt årgang, så klarer vi resten.

Koldskumsmadrasser til campingvogn: Ønsker du kun at udskifte bundmadrassen?
Så kan vi anbefale en Livingbykolster koldskumsmadras. Koldskumsmadras er tilpasset til netop din campingvogn og er med lækkert kviltet ventilerende aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60gr. Den fås i farverne hvid og sort.

Hovedpuder: En ergonomisk hovedpude giver en god støtte og aflastning af nakke og skulder og er også god som støttepude. Den har et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 60gr.
Vi kan anbefale en luksus hovedpude med fyld af viskoelastisk skum, som støtter hoved og nakke, har lynlås, så du selv kan regulere mængden af fyldet. Den er lavet i et ventilerende kviltet betræk og fås i sort og hvid. Kan vaskes ved 60 gr.

Polstring af hynder: Trænger dine campingvognshynder til nyt betræk?
Vores faglærte møbelpolstrer samt autosadelmager tilbyder ompolstring af hynder. Skal campingvognen friskes op fra A – Z? så er det noget vi kan.
Spørg din lokale livingbykolster forhandler til råds.

Lagner til franskesenge: Lækkert kvalitets lagen til franskseng 100 % bomuld.
Str. 140 x 200 x 20 cm eller 160 x 200 x 20 cm med afskåret hjørne til højre eller venstre
Fås i farverne; Off White, grey, beige, black.

Se også vores udvalg i koldskumsmadras til hjemmet - klik her.